8 грудня 2022 року на базі ДНЗ "Криворізький центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів будівельної галузі" відбулась знакова подія - відкриття ювілейного, 25 Центру професійної кар'єри в Дніпропетровській області.Основна мета діяльності центру - надання допомоги майбутнім абітурієнтам та сприяння їх індивідуальній самореалізації у побудові успішної професійної кар'єри.Учасники круглого столу обговорили пріоритетні напрямки розвитку професійної (професійно-технічної) освіти, нові підходи до підготовки кваліфікованих кадрів будівельної галузі для відбудови України у післявоєнний час, підняття престижності ПТО через ефективні форми та методи профорієнтаційної роботи; навчання частковим та повним кваліфікаціям за програмами сертифікаційних курсів різних категорій населення; важливість кар'єрного консультування та кроки до подальшої співпраці. Для педагогічних працівників навчального закладу було проведено тренінг з профорієнтаційних компетенцій, де викладачі та майстри навчилися формувати у здобувачів освіти навички активного пошуку роботи, організації самозайнятості та планування кар'єри, підвищення рівня конкурентноспроможності молоді на ринку праці.Тримаємо освітній фронтРазом до перемоги!

Вітаємо випускників       ДНЗ "Криворізький центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів будівельної галузі" 2021 року!

"Кривий Ріг" 2023
Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати